18 Şubat 2013 Pazartesi

Radyoyo Sayenizde Büyümeye Devam Ediyor

Merhabalar değerli okurlarım, bildiğiniz gibi radyo dinle radyoyo kelimesi ile katılmış olduğumuz seo yarışmasında radyoyo.com adlı radyo sitesinin büyümesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Sağlamaya çalıştığımız bu katkılar sayesinde bu radyo dinleme sitesinin büyümesine, ziyaretçi kitlesinin artmasına ve artan ziyaretçi kitlesini paraya dönüştürmesine de yardımcı oluyoruz. Radyoyo'nun verilerini incelediğimiz de gerçekten bir artış yaşadığını gözlemlememiz mümkün durumda. Bizlerin gece gündüz uğraşları sayesinde ve tabi ki sahibinin sağladığı finansal destek ile radyo dinle kelimesinde google'da yükseliş sağlıyor.
Peki bu radyoyo nedir ve ne işe yarar birazcık sizlere bunlardan bahsetmek istiyorum. Radyo dinle radyoyo kelimesinde sıralamada yükselmeye çalıştığımız bu radyo sitesi kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak kaliteli radyo dinleten bir internet sitesi. Peki bu internet sitesinden kimler radyo dinleyebilir, kimler dinleyemez dilerseniz birazcıkta bunlardan bahsedeyim. Bu online radyo dinleme sitesinden herkes radyo dinleyebilir, hiç bir ayrım yapılmıyor 7'den 70'e bilgisayar ve internet kullanabilen herkesin rahatça dinleyebileceği bir sitedir.
  • Radyoyo kullanışlı bir tasarıma sahiptir.
  • Radyoyo 24 saat aktfi bir radyo sitesidir.
  • Radyoyo tamamen ücretsiz bir radyo sitesidir.
  • Radyoyo genel olarak Türkçe müzik çalan bir radyo sitesidir.
  • Radyoyo elit ziyaretçi barındıran bir radyo sitesdiri.
Bu istatistikleri gönül rahatlığı ile verebileceğim radyoyonun kullanımı da çok basit. Gerçekten çocuk oyuncağı diyebilirim, peki neden radyoyo? Bunları tekrardan saymama gerek olmadığını düşünüyorum, yukarıda bahsettiğim seçkin özellikler nedeni ile kesinlikle bu radyo sitesini tercih etmelisiniz. Ayrıca sizlerin destekleri ile büyüyecek ve büyümeye devam eden bu site tamamen bir Türk yapımıdır ve biz Türkler olarakta her zaman Türk girişimcilerine ve girişimlerine destek vermemiz gerektiğini unutmamamız gerekiyor. Bugün artık son yazım, yani bu gece için son yazım, çok büyük bir ihtimalle Allah her hangi bir dert zeval vermez ise yarın sabah yeni bir yazı ile karşınızda olacağım. Herkese iyi geceler diyerek artık yazıma son vermek istiyorum, esen kalın...
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder