18 Şubat 2013 Pazartesi

Radyo Dinlemek ve Radyoyo

Radyo Dinle Radyoyo nedir diye bir çoğunuzun kafasında soru işareti olduğunu biliyorum arkadaşlar. Biliyorum bilmesine, sizlere bunu açıklamak adına bir çok defa bloguma giriş yaparak radyo dinle radyoyo nedir başlığı altında makale yazmayıda denedim fakat yaşadığım bazı problemlerler ve şevkimin kırılması nedeni ile malesef ertelemiştim. Ta ki bu sabah google'da ki gördüğüm güzel habere kadar. Bildiğiniz üzre biz webmasterler çeşitli platformlarda para kazanmaya çalışır veya profesyonel olarak para kazanırız, işte bu platformlar üzerinde ise zaman zaman çeşitli SEO yarışmalarına denk gelmek mümkündür. İşte bahsettiğim şeyde tam bu, bu bir seo yarışması, bizlere verilmiş olan kelimede bloglar açarak sitelerimizi yarıştırıyoruz.

Radyo dinlemek ise günümüz insanının hangi mesleği yaparsa yapsın vazgeçilmezleri halindedir, kişi hangi mesleğe sahip olursa olsun mutlaka radyo dinler ve kafasını dağıtır. Radyoyo adlı site ise insanlara kaliteli radyo dinleme olanak sağlayan bir kuruluştur. Bu site üzerinden online olarak radyo dinleyebilirsiniz, tamamen ücretsiz olarak hizmet veren radyoyo ile dinlediğiniz tüm şarkıları ekstra programlar kullanarak bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz. Kimsenin özgürlüğünü kısıtlamayan bu site üzerinde radyo dinlemek gerçekten çok keyifli, sizlerde google'a radyoyo yazarak siteye giriş yapabilirsiniz.
Radyo Dinle Radyoyo ile artık seo yarışmasına başladık, aslında ayın 10'unda başladık fakat Google algoritmasını daha yeni çalıştırarak emek verenlerin sitesini değerlendirmeye yeni almış durumda. Bu nedenle artık yapılacak her yanlış googlenin gözünde 1- yapılacak her doğru adımda ise googleın gözünde +1 puan olarak yansıyacaktır. Bizlerde bu yarışma esnasında elimizden geldğince her şeyi kuralına göre yaparak google'da üst sıralara çıkmaya çalışacağız. Bugünlük blog yazımdan bu kadar, radyoculuk ve radyo dinlemek ile ilgili akşama bir makale daha yazabilirim. Sağlıcakla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder