22 Şubat 2013 Cuma

Radyo Nasıl Dinlenir?

Radyo dinle radyoyo kelimesi ile bir seo yarışmasına katıldığımızı herkes biliyordur arkadaşlar, bilmeyenler için ise şöyle bir özet geçerek durum hakkında bilgi verebilirim. Aronnet adlı bir internet sitesi üzerinde katıldığımız bir seo yarışması mevcut, bu seo yarışmasında herkes kendine bir ücretsiz blog açarak radyo dinle radyoyo kelimesi ile google'da üst sıralara gelmeye çalışıyor. Benimde tüm amacım bundan ibaret şimdi hepinizin aklına ödül hakkında bir soru işareti geldiğini tahmin edebiliyorum, ödüllerden bahsetmek gerekirse 1.ye 400, 2.ye 300 sonra 200 ve 100 olmak üzre 4 kişi bu radyo ödülünden faydalanabilecek. Yarışma sahibinin açıklamalarına göre yarışmada toplamda 40 webmaster arkadaş yarışıyormuş, bu 40 webmaster arkadaşla yarıştığımızı düşünecek olursak şuanda 3. sırada olmam ve 2. sıra ile gidip gelmem benim için mutluluk verici bir durum diyebilmem mümkün olacaktır. Hal böyle olunca herkes 1.lik en kötü 2.lik için yarışıyor tabi radyo dinleme ile akalı katıldığımız bu yarışmada 3. veya 4. olsak ödülü istemiyoruz demeyeceğiz tabi ki fakat herkesin içinden geçen sıralama 1. veya 2. olmak diye düşünüyorum.

Radyo Nasıl Dinlenir?

Aslında başlıktanda anlayacağınız üzre size radyonun dinlenme amacı ve nasıl dinleneceği hakkında bilgi vermek için bu yazıyı oluşturmaya başladım fakat malesef konu konudan konuya saptı. Neyse ki asıl amacımızı hatırlayarak konunun özüne dönmeye başardık. Radyo nasıl dinlenir sorusunu mümkün mertebe yanıtlamaya çalışacağım, sizlerinde bildiği gibi herkes radyo dinleyebilir evet korkmayın radyoyo ile radyo dinleyebilmek için insan olmanız yeterli tabi ki insan olmanın yanında bir takım ekipmanlara da ihtiyacınız olacak. Eğer bilgisayar üzerinden radyo dinlemek istiyorsanız 1 adet bilgisayar, 1 adet hoparlör bir internet bağlantısı ve az bir bilgisayar kullanma bilgisi yeterli olacaktır bu ekipmanlara ve bilgiye sahip olmanız doğrultusunda Google adlı internet sitesine ilgili anahtar kerimeyi aratarak her hangi bir radyo sitesine girebilir ve gönlünüzce sınırsız olarak dinleyebilirsiniz. Eğer kullandığınız İnternet bağlantısı sınırlı ise yani bağlı olduğunuz telekominikasyon bakanlığı size mevcut bir kota verdi ise dinleme sürenize dikkat etmenizi şiddet ile tavsiye ederim, bu sözcüğüm ile de bu yazımı noktalayacağımı belirtmek isterim. Bir sonra ki blog yazımda görüşmek üzre.

Son olarak ise şunları söylemekten mutluluk duyacağımı bildirmek isterim; Duyduğum üzre bir takım fanlarım mevcutmuş, yani fan nedemek beni düzenli olarak takip eden insan topluluğudur. Fanlarım az yazı yazmamdan yani radyo ile ilgili az bilgi vermemden müzdaripmiş bende onları üzmeyeceğim ve radyoyo ile ilgili bir sonra ki yazımda genel bir bilgi vereceğim, hem radyoyo hemde yarışmanın genel olarak gidişhatı hakkıdna bilgilendireceğim, artık laflarımı fazla uzatmıyor büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperek bu yazıyı sonlandırıyorum. Sağlıcakla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder