20 Şubat 2013 Çarşamba

Kaliteli Radyo Dinle Radyoyo İstermisiniz?

Herkese iyi geceler demek istiyorum, şuanda saat 00:19'u gösteriyor aslında bugün radyo dinle radyoyo ile ilgili makale yayınlamayı düşünmüyordum fakat izlediğim dizi olan Kuzey Güney bitti bende sizin kaliteli radyo dinleyebileceğiniz kaliteli bir site tanıtmak istedim. Bildiğiniz gibi internet gündemi sürekli değişiyor ve bu hızlı değişim ile yeni internet siteleride hızla artıyor, bu internet sitelerine her gün bir yenisi daha eklenirken yeni açılan radyo siteleride kaçınılmaz bir hal alıyor. Kaliteli bir radyo dinleme sitesini nerden bulabilirsiniz, kafanıza göre radyo dinleyebileceğiniz bir kanal nasıl bulabilirsiniz? Bence daha fazla aramayın, çünkü bugün sizin için tanıtacağım site üzerinden 24 saat online olarak radyo dinleyebilmeniz mümkün olacaktır.

Radyo Dinle Radyoyo

Bildiğiniz gibi bizler bir radyo sitesini google sıralamlarında yükseltmek için her gün uğraşıyoruz, fakat amaç sadece para değil. Yani 1. olup para ödülünü kazanmak değil, bu radyo dinleme sitesi gerçekten benimde çok beğendiğim bir site. Yoksa benim beğenmediğim bir siteyi sizlere kesinlikle tanıtmam, radyo dinle radyoyo sloganı ile yayın hayatına başlamış olan bu siteyi birazcık değerlendirelim yani tüm eksi ve artı yönlerini ele alalım ve gerçekten takip etmeye ve dinlemeye değer bir radyo sitesimi hep beraber görelim. Aslında ben değerlendirmenin sonucunu biliyorum fakat kafalarda soru işareti kalmaması adına bir değerlendirme yaparak sizlerle paylaşmak istiyorum, neyse lafı daha fazla uzatmadan gerçek değerlendirmeye biran önce başlayaylım ne dersiniz?

Kaliteli Radyo Dinle

Radyoyou incelemeye başlıyoruz, radyoyo genel olarak kaliteli müzik çalan ve hiç bir kesinti yaşamayan kullanıcılarını kesintiler ile rahatsız etmeyen bir platformdur. Henüz yeni açılmış bir radyo dinleme sitesi dahi olsa yeni ve genç ekibi sayesinde hiç bir problem olmayan ve kendini geliştirmeye açık bir sitedir. Yani siz bir şeyi beğenmediniz ve geliştirilmesini isityorsunuz veya beğenmediğinizi geçin bu radyo dinleme sitesinin kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmesi amacı ile şöyle bir şey olsa diyeceğiniz bir şey mi var hemen iletişim adresinden yöneticilere istediğinizi nedenleri ile güzel bir şekilde mail atıyorsunuz ve hemen isteğiniz ekleniyor. Sürekli kullanıcılarını değerlendirmelerini göz önünde bulunduran bu radyo dinleme sitesi olan radyo dinle radyoyo sitesinin tek kötü yanı reklamların fazla olması yani siteye girdiğniizde fazla reklam görebilirsiniz fakat bence kafanıza takmamanız gerekir çünkü bu sitelerin bir takım giderleri mevcut bu ve giderler sadece reklamlar ile karşılanabiliyor, bu takım sadece reklamlar ile para kazanabiliyor yani son olarak ekmek parası diyebiliriz. Bir sonraki blog yazımda görüşmek dileği ile hoşçakalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder