24 Şubat 2013 Pazar

Radyoyo ile radyo dinleme keyfine devam

Bütün takipçilerime merhabalar diyerek yazıma başlamak istiyorum, blogumu takip eden herkesin yani sizlerinde bildiği gibi radyo dinle radyoyo kelimesi ile başlamış olduğumuz seo yarışmasına devam ediyoruz. İnsanların hiç bir şey yapmadan 1.sayfaya gelmelerine her ne kadar anlam verememiş olsamda uğraşmaya devam ediyoruz, biz seo yarışmasından ziyade kullanıcıları kaliteli radyo dinlemeye teşvik etmek adına blog tutuyoruz. Yani sizlere bu blogda kaliteli radyo dinleme yollarını anlatıyor, ilgili güzel siteleri tanıtıyorum. Radyo dinlemek gerçek bir sanattır, her ne kadar herkes radyo dinliyor olsada gerçek ve kaliteli radyonun tadını çok az kişinin yaşadığını bilmenizi isterim. Bu nedenle herkesin kaliteli ve gerçek radyoyu dinleyebilmesi adına uğraşıyoruz, laflarımı daha fazla uzatmadan sizlere çok sık kullandığım ve sizlerinde kullanmasını istediğim bir radyo sitesini tanıtmak ve bu radyo sitesini genel olarak değerlendirmek istiyorum.

Radyo Dinle Radyoyo

Radyo dinle radyoyo sloganı altında yayınlarına devam eden radyoyo.com üzerinden kaliteli ve aktif olarak radyo dinleyebilmeniz mümkün durumda. Herkesin aklına gelen ve bizede en çok yöneltilen sorulardan bir tanesi olan bir soruyu yanıtlamak istiyorum. Eğer radyoyo bu kadar kaliteli hizmet veriyor ise ücretli mi veriyor ve ücretli değilse neden ücret talep etmiyor? Evet gerçekten de mantıklı bir soru olduğunu itiraf etmek isterim, öncelikle 1.sorunuzu yanıtlayayım radyoyo üzerinde radyo dinlemek tamamen ücretsizdir, neden kullanıcılarından para talep etmiyor soracak olursanız radyoyo genel olarak para kazanmayı hedeflemiş değil kullanıcılarına kaliteli yayın yapmayı hedeflemiş bir radyo sitesidir bu nedenle her hangi bir para talep etmektense kaliteli hizmet vermeyi tercih etmektedir. 

Radyoyo nereden gelir elde ediyor?

Evet arkadaşlar radyoyo kullanıcılarına radyo hizmeti vermek için her hangi bir para talep etmiyor dedik fakat illa ki bir yerlerden para kazanması gerekiyor. Herkesin aklına geliyor evet radyoyo parayı nerden kazanıyor? Merak etmeyin arkadaşlar hiç bir şekilde illegal girişim yapmayan radyoyo sitesinde bulunan mevcut adsense reklamlarından gelir elde etmekte, sitesinde bulunan adsense reklamlarına tıklayan her kullanıcı başına google'dan belli bir miktar para alan bu site ay sonunda havuzunda biriken mevcut bakiyeyi ise tl olarak çekmekte işte radyoyo gelirini tamamen bu şekilde elde ederken kullanıcılarına ise tamamen legal bir hizmet sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder